If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Селеспийд преди 2002 избягвай, туинспарк също, пък 2,0 туинспарк направо го забрави - възможно най-голямата болест 156 е кекава отпред, но носачите са вече 4бр за 300лева, така че не е проблем.
Обмислял съм го като вариянт попринцип алфата ми е присърце. за пасат единствено ме разколебава това че незнам нищо за кутията на пасата и мисля че ще ми излезе по скъп като цяло
Селеспийд преди 2002 избягвай, туинспарк също, пък 2,0 туинспарк направо го забрави - възможно най-голямата болест 156 е кекава отпред, но носачите са вече 4бр за 300лева, така че не е проблем.
Екста си е.
Селеспийд 2001 смених сферата с оригинална,една калибрация и заспа.
---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:40 ----------
Еееее тази е мойта бре!
После процент ще искаш за посредничеството.
Благодаря Бобка но колата е бая учукана след година престой на паркинг....а и е почти непродаваема поради много причини.
Все пак момчето ако има интерес нека пише.
Екста си е.
Селеспийд 2001 смених сферата с оригинална,една калибрация и заспа.
---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:40 ----------
Еееее тази е мойта бре!
После процент ще искаш за посредничеството.
Благодаря Бобка но колата е бая учукана след година престой на паркинг....а и е почти непродаваема поради много причини.
Все пак момчето ако има интерес нека пише.
Учукана, ама здрава....и мотора си знае километрите.....процент от приятели не взимам, ама трябва да почерпиш))
Обмислял съм го като вариянт попринцип алфата ми е присърце. за пасат единствено ме разколебава това че незнам нищо за кутията на пасата и мисля че ще ми излезе по скъп като цяло
Като осъмнеш някоя сутрин без него пред блока съвсем скъп ще ти излезе (да не дава господ).
И мен това най-много ме притеснява, иначе отдавна да съм се обзавел с БМВ
Някое старо, но лачено Е39 едва ли е чак толкова застрашено.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Здравейте колеги.Харесал съм едно Г Т от Плевен с 3,2 мотор но не познавам никой от този град за да го помоля да направи един актуален оглед на колата , че на мен мие малко далеко да ходя ако не си заслужава .Затова молбата ми е ако някой може да помогне с информация за колата ще съм много благодарен.
Благодаря предварително. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4s5vh1
Здравейте колеги.Харесал съм едно Г Т от Плевен с 3,2 мотор но не познавам никой от този град за да го помоля да направи един актуален оглед на колата , че на мен мие малко далеко да ходя ако не си заслужава .Затова молбата ми е ако някой може да помогне с информация за колата ще съм много благодарен.
Благодаря предварително. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4s5vh1
Боби, направо събота или неделя да ходим на място, после ще даваш по-едно кръгче пред блока...
Колега,Коде къде носачите са 4 бр. за 300 лв.,че не разбрах!Аз съм с този мотор и колата не ми е създавала досега никакъв проблем!При използване на правилното масло и оригинални консумативи няма проблем!!!
Говоря за оригинални носачи ТРВ.!!!!!!!
Някой във форума беше писал, че не струва това ГТ
Нещо и на мен ми намирисва по предницата, но може да е сянка и снимката да лъже за луфтовете
Аз ходих да гледам горублянския вагон ( http://www.mobile.bg/11375799462910842 ) - по принцип изглежда добре, НО претапицирания волан и протрития ръб на шофьорската седалка ме накараха да си тръгна бързо. Иначе на вид наистина стои добре и изглежда запазена.... може би реално струва към 7000лв., но не повече!
Само това ГТ да не е едно, което стои от 5 години.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment